Snel & actueel wegwijs in coronaregelingen

Meteen je weg vinden in de coronaregelingen via kanalen die doorlopend up-to-date zijn. Er komt al genoeg op je af, dus maak er gebruik van!

Kan ik extra krediet krijgen? Mag ik belasting later betalen? Kom ik in aanmerking voor andere coronaregelingen? En zo ja, voor welke dan? Tijdens de coronacrisis komt er ineens heel veel op je af. Daarom delen we hieronder de bronnen waar wij zelf ook uit putten. Ze wijzen je snel de weg en worden doorlopend bijgewerkt, zodat de informatie altijd up-to-date is.

• Bij het KVK Coronaloket vind je alle coronaregelingen voor ondernemers overzichtelijk bij elkaar. Inclusief snelle regelingencheck voor jouw bedrijf en de optie om de KVK te bellen met aanvullende vragen.

• Met de coronacalculator van VNO-NCW en MKB-Nederland zie je via je KVK-nummer of bedrijfsnaam meteen welke regelingen voor je bedrijf gelden. Inclusief doorklikopties om regelingen te berekenen en aan te vragen.

• Op de coronapagina van de Belastingdienst staan de diverse fiscale regelingen met aanvullende informatie. Voor ondernemers, maar ook voor zaken waarmee belastingplichtigen in het algemeen te maken hebben.

• Kom je op basis van je huidige SBI-code bij de KVK niet in aanmerking voor € 4.000 ondersteuning (TOGS)? En sluit die code niet meer aan bij de hoofdactiviteit van je onderneming? Dan kun je hier je niet-aansluitende SBI-code melden en aangeven welke code het volgens jou wél moet zijn en waarom je wel ondersteuning nodig hebt. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) geeft je melding door aan het ministerie van Economische Zaken.

Vragen of even overleggen? Bel of mail dan met je contactpersoon bij Schrauwers en Van der Neut.

Veel sterkte & succes in deze ongekend enerverende tijden!

error: Content is protected !!