Accountancy

Samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen en controle. Deskundig, professioneel én laagdrempelig. Leg de lat gerust hoog, wij houden de lijnen kort. 

Voor het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen kunt u bij Schrauwers & Van der Neut terecht. Wij streven er naar om bij alle aspecten van accountancy altijd een stap vooruit te denken. Daardoor weet u niet alleen hoe u er vandaag voor staat, maar schetsen we ook toekomstige mogelijkheden én helpen we u om van A naar B te komen.

Gecertificeerde accountants

Onze AA-accountants hebben certificerende bevoegdheid en zijn lid van de NBA en SRA. Dankzij specialistische kennis en jarenlange ervaring in het MKB zijn zij dé allround adviseur en vertrouwenspersoon van u als ondernemer.

Controle & auditing

De accountantscontrole van een jaarrekening is bedoeld om zekerheid te geven over de getrouwheid van de jaarrekening. Die zekerheid is van belang voor de onderneming zelf, maar ook voor aandeelhouders, banken, belegger en bijvoorbeeld crediteuren. Een professionele controle vraagt om open communicatie en vertrouwen. Dat is een goede basis voor tijdig signaleren van verbeterpunten in organisatieprocessen.

error: Content is protected !!