Onze diensten

U wilt uw zaken op orde brengen en houden. Dat is een stevige uitdaging, die elke maand, elk kwartaal en elk jaar terugkomt. Veel kunt u zelf doen, de rest verzorgen wij voor u. Samen bepalen we de ideale balans waarmee u enerzijds tijd en geld bespaart en anderzijds rust en zekerheid heeft dat alles perfect is geregeld.

Wij verlenen alle diensten om uw administratieve en fiscale zaken in topconditie te houden en u van inzichten en advies te voorzien waar u op kunt sturen.

 
accountancy

Accountancy

Samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen en controle. Deskundig, professioneel én laagdrempelig. Leg de lat gerust hoog, wij houden de lijnen kort. 

 
administratie

Administratie

Wij verzorgen (salaris)administraties of geven advies voor een heldere inrichting van administraties. Daarnaast leveren wij online boekhouddiensten, inclusief begeleiding bij het opzetten en onderhouden ervan.

 
collega kantoren

Bedrijfsadvies

We houden de marktontwikkelingen in de gaten, zijn alert op wet- en regelgeving en kennen uw onderneming door en door. Als uw adviseur helpen we u kansen benutten en risico’s omzeilen.

 

Belasting en belastingadvies

Bij ons weet u zeker dat u zo efficiënt mogelijk aan alle fiscale verplichtingen doet. Onze contacten met de Belastingdienst zijn zó goed dat we u Horizontaal Toezicht kunnen bieden. Dat heeft voor u veel voordelen. Zo heeft u sneller zekerheid over uw belastingaanslagen en is er sprake van minder controles en dus minder tijdverlies én minder begeleidingskosten.

error: Content is protected !!