Over onsSchrauwers & Van der Neut is al ruim 40 jaar een begrip in de wijde omtrek van Badhoevedorp. We zijn de accountant waar u makkelijk even binnenloopt, ook zonder afspraak. We zijn er om u te helpen ondernemen, dat uw cijfers accuraat en up to date zijn, daar mag u zeker van zijn.

We verwachten dat u veeleisend bent

teamfotoAls accountantskantoor moeten we aan de hoogste eisen voldoen, dus u mag veel van ons vragen. Wij houden onze tarieven concurrerend, zodat u dat ook met een gerust hart doet. U bepaalt hoe actief u ons bij uw administratie betrekt en hoeveel u zelf doet. We helpen u bijvoorbeeld graag bij het inrichten van uw online boekhouding en ondersteunen daar waar nodig. Zo vinden we de ideale balans tussen praktische ondersteuning en lage kosten.

Uw strategisch adviseur

Als accountant helpen we u niet alleen met de praktische zaken, maar denken we ook graag op strategisch niveau met u mee. We plaatsen uw cijfers in perspectief, doen we prognoses voor investeringen en voeren we de regie, bijvoorbeeld richting de bank. Als we kansen of bedreigingen signaleren in marktontwikkelingen of wet- en regelgeving, dan stellen we u daarvan op de hoogte.

De scherpe blik van een accountant, de snelheid van een ondernemer, de betrokkenheid van een partner. Schrauwers & Van der Neut.


    Bezoekadres:

  • Prins Mauritslaan 5, 1171 LP Badhoevedorp


    Postadres:

  • Postbus 2, 1170 AA Badhoevedorp


Naam:

Email: *

Bericht: *

error: Content is protected !!